Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HANUL HORA ROMÂNEASCĂ

   Bulevardul Republicii, Eforie Sud Vezi locatia pe harta


Descriere

Hanul Hora Româneasca se află situat la DN39, cu acces direct și facil. Locația dispune de parcare generoasa pentru aproximativ 50 de autoturisme.
Incepând cu anul 2021 am inaugurat prima salina artificială din sudul litoralului cu loc de joacă pentru copii, având o suprafață de 70 mp. Salina HORA , este locul ideal pentru persoanele care doresc să se relaxeze, să beneficieze de cure se salinoterpie, indicate în tratarea afecțiunilor respiratorii, post Covid, asm bronșic, , creșterea imunității, rinite alergice.
Suntem cea mai apropiata locatie turistica de Aeroportul Tuzla, unde se organizează cursuri de parașutism.
Oaspeții noștri pot opta pentru cure de namol sapropelic, beneficiind de Baile Reci Vraja Marii , care se află la 5 min de mers pe jos.
Turiștii care adoră drumețiile, pot alege sa se bucure de priveliștea minunată oferita de lacul Techirghiol, pe un drum amenajat , cu o lungime de 2,5 km , de la Han pana la Releul de Televiziune, unde pot poposi pentru a face plajă nestingheriți, beneficiind de helioterapie și ozonoterapie cu aer salin.
Cei care aleg plimbarile cu bicicleta, pot să continue călătoria parțial offroad, în jurul lacului Techirghiol, aprox 20 km.

Societatea ABCTOUR este înființată în anul 1993, cu profil de activitate turism și alimentație publică.
In anul 2018 am achiziționat Complexul Hora , aflat într-un stadiu avansat de degradare. Incă de la început am văzut potențialul turistic al acestui obiectiv doar păstrându-i specificul tradițional. Am transformat acest loc plin de betoane într-o oază de verdeață, am construit piscine artizanale , atât în planul frontal cât și pe terasă. Pentru ca ne-am propus ca în fiecare an să implementăm un punct de atracție, în anul 2020, ca urmare al unui parteneriat cu ELECTROMAGNETICA S.A. am achiziționat o stație de încărcat mașini electrice. In anul 2021 am inaugurat prima Salină Artificială cu loc de joacă de pe Litoralul Românesc. De ce să vii să mămânci la noi? Pentru că avem bucate tradiționale și folosim ingrediente locale, vă desfătăm cu papanași, carne la garniță, pastramă de berbecuț, ciorbă de fasole în pâine, plăcintă cu dovleac, înghețată de casă, dar și cu vinuri locale Cramele Histria și Gabai, iar vinul casei este Ego de Săhăteni Pietroasele.
Desigur avem grijă și de comunitate, implementăm proiecte sociale în parteneriat cu Asociația ProActiv pentru Comunitate.

Hanul Hora Romaneasca este situat pe Dn 39 .Hanul Hora Romanească este una dintre cea mai noi locații de pe litoral, destinată evenimentelor și turiștilor deopotrivă, inaugurată în luna septembrie 2018, după ample lucrări de reamenajare. Cladirea a fost construită și dată în folosință în perioada 1953/1962, având o arhitectură în stil Brâncovenesc, urmărind linia vechilor construcții boierești ridicate la întemeierea stațiunii Eforie Sud.
Hanul a fost cunoscut sub denumirea de „Hanul Hora” și a găzduit numeroase grupuri de turiști, atât din țară cât și din străinătate, câștigând un bun renume pentru serviciile sale. Acum, după o binemeritată renovare generală, hanul este pregătit să facă față tuturor cerințelor moderne în materie de turism și evenimente deosebite.
Hanul Hora Românească își propune să fie o reflexie a culturii Românești și a tradițiilor populare din toată țara. Ne dorim să fim un exponent al ospitalității și gastronomiei Românești, o soluție perfectă atât pentru servicii turistice, cât și pentru evenimente private sau publice, organizare de cursuri, seminarii sau sejururi de tip team building. Oaspeții noștri vor beneficia un serviciu NOU - SALINOTERAPIE

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Restaurant
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Zonă fumători
Jocuri
Aer condiționat
Seif
Fumatul interzis
Alarmă
Parcare păzită
Serviciu privat Check-in / Check-out
Acces pe bază de cartelă
Monitorizare video 24h
Meniuri dietetice

Locatie