Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pachet tratament 5 nopti/12 nopti - pensiune completa - INTRARE DUMINICA!
- 5 nopti cazare/12 nopti cu pensiune completa meniu fix
- 3 proceduri tratament Luni - Vineri


Adresa: Geoagiu-Bai, str. Germisara nr 1 B, cod 335450, jud. Hunedoara.

Hotel Germisara Resort & SPA**** s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA , devenind o destinaLLie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.

De asemenea, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building, pentru multe companii importante din tara si strainatate

Dotari generale:
restaurant -200 locuri, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, doua lifturi, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate spatiile publice si in camere, doua baruri, terase, birou de informatii, schimb valutar, serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj.
Fumatul in camerele de hotel nu este permis.

Dotari camere:
TV, minibar, baie cu dus, halat de baie, telefon

Servicii:
spalatorie, calcatorie, rent-a-car, excursii la obiective turistice, inchiriere ATV, transpot la/de la aeroport, room - service 24 ore, coafor.

Tratament:
impachetari cu parafina, inot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalatii - individuale si de grup - electroterapie - terapie de inalta frecventa, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, EKG, spirometrie, bilant articular si muscular

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Obiective turistice
Manastirea Prislop (Hateg 50 km fata de Municipiul Deva), Biserica de la Densus sau Cetatile Dacice Costesti (la 18 kml Huniazilor, Manastirea Prislop. Cetatea Alba Iulia (45 km), Cetatea Devei (45 km), Castelul Corvinestilor (45 km), de Orastie), Blidaru (la 22 km de Orastie), Piatra Rosie (la 30 km de Orastie) si Gradistea Muncelului (la 39 km de Orastie).

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie