Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acrotel Athena Pallas este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Akti Elias (Halkidiki-Sithonia), și oferă piscină interioară și 3 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Acrotel Athena Pallas includ sală de fitness, teren de tenis și business centre. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 173 camere. Camerele de la Acrotel Athena Pallas sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Acrotel Athena Pallas oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, grecească și mediteraneană așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 5 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Acrotel Athena Pallas oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară și 3 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu bar, unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Acrotel Athena Pallas amatorii de divertisment pot juca biliard sau bowling. Nu lipsesc nici opțiunile de minigolf sau camera de jocuri electronice.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Acrotel Athena Pallas este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de scufundări.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina exterioară cu secțiune pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică. Pentru cei mai mici Acrotel Athena Pallas oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Acrotel Athena Pallas are acces imediat la o plajă publică cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 75 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Acrotel Athena Pallas sunt: Stațiunea Nikiti - 9,0 km, Stațiunea Neos Marmaras - 11,0 km.


Restaurante:
Lemoni - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte
Doxato - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Dionisos - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 75 km

Plaje în vecinătate
Plajă proprie - 50 m

Puncte de interes
Stațiunea Neos Marmaras - 11 km
Stațiunea Nikiti - 9 km

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Seif
Umbrele de soare
Jacuzzi
Bancomat
Schimb valutar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Minigolf - cu plata
Biliard - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
3 restaurante
Frigider
Plajă publică
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Fitness
Babysitting - cu plata
Scufundări - cu plata
Plajă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Magazin de suveniruri
Club pentru copii
Curăţătorie chimică - cu plata
Magazine
Baie turcească - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Teren de tenis - cu plata
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Mic dejun tip bufet
Plajă - la 50 m
Bar la piscină
Halat de baie, papuci
Manichiură & pedichiură - cu plata
Servicii de înfrumusețare
Lounge SPA
Tratamente corporale - cu plata
Fierbător
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Bowling - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Minibar
Plajă cu nisip/pietriș
Acces imediat plajă
Demipensiune
Pensiune completă
Vedere la mare
5 baruri
3 piscine exterioare
Bar pe plajă
Secțiune pentru copii în piscina exterioară
Piscină interioară încălzită

Locatie