Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Majestic


Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Majestic se află in nordul statiunii Jupiter, chiar langă lacul Neptun II si la 250 de metri de plaja cu nisip, si oferă o piscină in aer liber si sezlonguri gratuite, precum si un restaurant care serveste preparate din bucătăria internatională.

Camerele oferă aer conditionat si au vedere la grădină, la piscină sau la lac. De asemenea, au TV si minibar. Toate unitătile de cazare au baie privată cu dus si articole de toaletă gratuite.

In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Pentru evenimente de afaceri, hotelul pune la dispozitie 3 săli de conferinte dotate cu aer conditionat, acces la internet, proiector video, ecran de proiectie si flip-chart.

Hotelul Majestic este inconjurat de o grădină mare, cu alei si bănci. Oaspetii se pot relaxa si la un bar, iar copiii isi pot petrece timpul la locul de joacă.

La 300 de metri este un teatru de vară. Orasul Mangalia, unde există si gară, se află la 6 km de hotel. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !