Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ponti Beach este o proprietate de 2 stele situată în Vasiliki (Lefkada) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Ponti Beach oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Ponti Beach propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 36 km.


Restaurante:
EN LEFKO - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Plaje în vecinătate
Vasiliki Beach Pietriș Surfing - 150 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Aktion - 36 km
Aerportul Kefalonia - 58 km
Aeroportul Araxos - 90 km

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Cafenea
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Parcare pe stradă
Bar la piscină
Parcare la proprietate
Snack bar

Locatie