Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PURE SALT PORT ADRIANO


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Acest hotel luxos, destinat exclusiv adulților, care beneficiază de o locație perfectă, între una dintre zonele de coastă ale insulei Mallorca și terenul de golf Sta Ponsa pune la dispoziție o terasă panoramică, cu piscină, iar oaspeții se pot destinde în centrul de sănătate și spa. Taxa locala: aprox 2 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă.

Facilitati Hotel

Pure Salt Port Adriano se află la câţiva paşi de o plajă cu nisip şi oferă cadrul perfect pentru ca oaspeții să se bucure de soarele, nisipul şi marea din Mallorca. De pe terasa mare oaspeții pot admira peisajul minunat din jurul hotelului şi apusul soarelui.

Restaurantul hotelului, Adriana, oferă un meniu à la carte cu preparate încântătoare și sănătoase, la prânz și la cină. Barul Oyster, cu vedere spectaculoasă pune la dispoziție un mic dejun excelent și preparate mediteraneene și internaționale rafinate.

Arhitectura proprietății Pure Salt Port Adriano este impunătoare şi elegantă, inspirată de stilul tradiţional al insulei Mallorca. Ferestrele şi balcoanele sunt încadrate de rame arcuite, iar pereţii sunt zugrăviţi în nuanţe mediteraneene.

Hotelul este amplasat deasupra unui port de agrement modern, unde există un centru comercial proiectat de Phillippe Starck.

Facilitati Camere

Curățătorie chimică și serviciu de spălătorie, Ceas cu alarmă personalizat, Presa națională și internațională, Aparat de cafea, Fierbător, ceai și cafea, Posibilitatea micului dejun în cameră. Set de baie din marca Bulgari, Hamac și umbrelă pe terasă, TV cu ecran plat, Duș.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !