Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

FACILITATI MASA: restaurant propriu 3*, micul dejun se serveste in restaurantul Flora in regim bufet suedez, pranzul si cina se pot servi in restaurantul Flora in regim self service sau in restaurantul Casa Flora cu meniu a la carte.
Hotelul a fost renovat in anul 2010-2011, toate camerele au vedere laterala spre mare si lac, 350 camere duble, 30 apartamente, restaurant, terasa, sala de conferinte, piscina - acces gratuit. Prosoapele pentru piscina se acorda in schimbul unui card special - achizitionat de la receptie in baza unui depozit drept garantie (100 lei/prosop).

Camerele sunt dotate cu acces pe baza de cartela magnetica, mobilier nou, televizor LCD, mini-bar, internet wireless, telefon, baie cu dus, geamuri termopan si mocheta noua. Camerele nu au balcon.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
- primul copil 0-7.99 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si masa gratuita in functie de regimul de masa achitat de apartinatori, al doilea copil 0-7.99 ani de cazare gratuita fara pat
- 8-13,99 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat si achita 15 lei/zi pentru micul dejun.
- 14-17,99 ani achita 30 lei/zi pentru micul dejun + patul suplimentar 69 lei/zi, patul suplimentar are loc doar in camera standard plus.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !