Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAUTIC LUXURY


Descriere

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR.
02/10.02.2022.

NAUTIC LUXURY CLUB este situat intr-o zona linistita, in prima linie de la plaja, intre Mamaia Nord si Navodari si detine in total 70 spatii de cazare ( 52 camere la Nautic Luxury si 18 camere la Nautic Sport).
Ora de check-in: 15:00; Ora de check-out: 11:00

Dotari si servicii
Clubul dispune de restaurant, piscina in aer liber, plaja privata, parcare privata, loc de joaca pentru copii, animatie gratuita pentru copii, acces gratuit la game room (pe baza de programare), acces la centrul SPA (doar pentru sauna umeda, sauna uscata, salina, sala fitness - pe baza de programare; serviciile de masaj si tratament vor fi oferite contra cost).
Ofera turistilor acces la piscina exterioara, cu zona dedicata adultilor si zona dedicata copiilor.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem a la carte.
Pensiune completa - mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem a la carte.
Restaurantul, situat in Nautic Sport, are o capacitate de 80 locuri si ofera preparate traditional romanesti, dar si din bucataria internationala. Masa se poate servi si de pe terasa restaurantului.

Dotari camere
Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu si baie privata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par. O parte dintre ele beneficiaza de vedere la piscina sau la gradina.
Dubla economy cu vedere la mare: pat dublu tip king (180x200), baie proprie cu cabina de dus, balcon cu mobilier, suprafata 35 m2; (total 1 camera)
Dubla cu vedere spre oras: pat dublu tip king (180x200), baie proprie cu cabina de dus, balcon cu mobilier, suprafata 35 m2; (total 8 camere)
Dubla cu vedere la mare: pat dublu tip king (180x200), baie proprie cu cabina de dus, balcon cu mobilier, suprafata 35 m2; (total 22 camere)
Dubla basic cu vedere partiala la mare: pat dublu (180x200), baie proprie cu cabina de dus, balcon dimensiuni mici, vedere partiala la mare, suprafaLLa 30 m2; (total 4 camere)
Camera de familie cu vedere spre oras: pat dublu tip king (180x200), canapea extensibila baie proprie cu cabina de dus, suprafata 35 m2; (total 7 camere)
Apartament Duplex Modern / Shabby Chic: situat la ultimul etaj,apartamentul dispune de vedere frontala la mare, are un living la primul nivel cu canapea extensibila, zona relaxare si bar, baie cu cabina dus, balcon cu mobilier; la nivelul superior, pat dublu tip king (180x200), baie proprie cu cabina de dus, balcon cu mobilier, suprafata totala 70 m2; (total 5 apartamente)
Apartament Duplex Junior: situat la ultimul etaj, apartamentul dispune de vedere partiala la mare, are un living la primul nivel cu canapea extensibila, zona relaxare, baie cu cabina dus, balcon dimensiuni mici; la nivelul superior, pat dublu, baie proprie cu cabina de dus, balcon dimensiuni mici, suprafaLLa totala 60 m2; (total 2 apartamente)
Nou! Twin economy CV (fara balcon): 2 paturi de 1 persoana ce pot fi alipite, 1 baie proprie cu cabina de dus, (22mp);
Nou! Twin standard CV (cu balcon): pat dublu matrimonial 180x200, 1 baie proprie cu cabina de dus, fotoliu 28mp2
Nou! Camera de familie SSV (cu balcon mic): pat dublu matrimonial 180x200, canapea dubla extensibila, 1 partiala la mare (40mp)
Nou! Apartament duplex King SSV (cu balcon): situat la ultimul etaj, apartamentul dispune de vedere partiala spatios la primul nivel cu canapea extensibil, zon relaxare si birou, baie cu cabina dus, balcon cu mobilier; proprie cu cabin de dus, unul dintre dormitoare dispune de balcon, suprafaLL total 190 m2;

In camera cu 2 adulti:
- 0- 6.99 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;
- 7-11.99 ani pat suplimentar obligatoriu - 92 lei/ noapte;
- 0-11.99 ani - 50% discount din tarifele de adult pentru suplimentele de masa;
-12-13.99 ani - achita tariful de adult la masa, iar la cazare achita obligatoriu pat suplimentar 200 lei/noapte (in camerele unde permite capacitatea de cazare)
- copiii cu varsta peste 14 ani se considera adulti si achita tariful de adult.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !