Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Alfa ***** , este situata pe malul lacului Sudghiol in Mamaia Nord , la o distanta de aproximativ 1.5 km de Mamaia si 350 m de plaja si ofera un cadru natural de exceptie si o gama larga de servicii si activitati atat pentru adulti cat si pentru copii .


ALFA va ofera posibilitatea sa fiti alaturi de copiii dumneavoastra intr-un loc de joaca, sa va plimbati romantic cu hidrobicicleta pe lac, relaxati la pescuit, sa stati la soare pe piscina si de ce nu, sa va pregatiti un barbeque pentru grupul de prieteni . Aici puteti beneficia de bucatarie pentru a pregati bebelusilor preparatele speciale. Locul de relaxare Feng Shui cu privelistea deosebita a lacului si stufarisului dar si in susurul apei vaselor romane din preajma, la asfintitul soarelui sunt surse inepuizabile de energie, atat de necesare dupa un an de munca .
Alte servicii si faclitati gratuite :
- Parcare, Receptie, Bucatarie dotata pentru turisti tip Self-Services (gatit usor tip mic-dejun,mancare copii,etc)
- Piscina dotata cu sezlonguri si umbrele
- Gratar pe terasa
- Terasa pe malul lacului
- Zona pescu- Hidrobicilete pe lac
- Loc de joaca pentru copii
- Zona lobby cu mini-biblioteca
- Zona relaxare Baldachine pe ponton
- Receptie
- Salon interior pentru servit masa sau alte activitati de socializare



3. 18 camere din care - 2 apartament - 3 adulti si doi copii . : Amplasate la etajul 1, avand o suprafata de 70 mp,mochetat,compus din living cu canapea extensibila (2 pers.) dotata cu lenjerie, dormitor cu pat matrimonial 1.80/2 m, baie cu cabina de dus si jacuzzi, balcon propriu, 2 aere conditionate, tv, mini-bar, uscator de par, fierbator de apa, internet wi-fi, mochetata, patut bebe (la cerere), halat, papuci camera, fier de calcat + masa (la cerere);
10 Duble FAMILY - 2 adulti si 2 copii - Amplasate la parter si etajul 1, avand o suprafata de 35 mp, pat matrimonial 1.80/2 m, canapea dotata cu lenjerie care poate fi utilizata ca pat suplimentar inclusa in pretul camerei, balcon propriu, aer conditionat, tv, mini-bar, uscator de par, baie cu cabina de dus,internet wi-fi, mochetata, patut bebe (la cerere) papuci camera, fier de calcat + (masa la cerere);
6 Duble Standard - 2 adulti si 1 copil - Amplasate la etajul 1, avand o suprafata de 24 mp, pat matrimonial 1.80/2 m,mochetata, balcon propriu, aer conditionat, tv, mini-bar, uscator de par, baie cu cabina de dus, internet wi-fi, mochetata, patut bebe (gratuit la cerere), papuci camera, fier de calcat + masa ( la cerere)

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !