Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sonio Boutique Hotel 3***, situat in statiunea Mamaia, este o locatie nou inaugurata (in primavara anului 2023). Este situat in zona Cazino, in centrul statiunii Mamaia, la 20 de m de plaja, avand iesire directa la zona de promenada.
Hotelul este structurat pe doua etaje si dispune de sistem de supraveghere video in spatiile comune si exterior, lift, camera pentru depozitarea bagajelor, cutie pentru valori la receptie, gradina, restaurant cu terasa, parcare fara plata in spatele hotelului (in limita disponibilitatii), cat si cea supra-etajata (cu plata).
Sonio Boutique dispune de 25 de camere, fiecare cu baie proprie, dintre care 1 Studio Deluxe, 2 camere Duble cu vedere frontala catre mare, 4 Camere Family si 18 camere Duble Standard, unele cu balcon. Din cele 18 Camere Duble Standard, 6 dintre ele dispun de cate o usa comunicanta.
Fiecare camera are in dotare sistem de climatizare propriu, acces pe baza de card magnetic, LCD TV, retea de internet Wi-Fi gratuita, dulap, feon si frigidere.
Camerele Duble Standard sunt spatioase (au o suprafata utila de 20 mp.), cu pat matrimonial (160x200), in marea lor majoritate au balcon, baie proprie, sistem de climatizare propriu, acces pe baza de card magnetic, LCD TV, retea de internet WI-FI gratuita, dulap, feon si frigider. Patru dintre ele se situeaza la parter, catre gradina privata, dintre care una este adaptata persoanelor cu dizabilitati.
Camerele Duble cu vedere la mare sunt spatioase (au o suprafata utila de 25 mp.), cu pat matrimonial (160x200), toate au balcon, baie proprie, sistem de climatizare propriu, acces pe baza de card magnetic, LCD TV, retea de internet WI-FI gratuita, dulap, feon si frigider.
Camera Studio Deluxe este spatioasa (au o suprafata utila de 30 mp.), cu pat matrimonial (180x200), dispune de o terasa spatioasa cu vedere frontala la mare, are baie proprie, sistem de climatizare propriu, acces pe baza de card magnetic, LCD TV, retea de internet WI-FI gratuita, dulap, feon si frigider.


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !