Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Summerland Mamaia


Descriere

Garsoniera - ofera cazare pentru 2 persoane adulte si este formata dintr-o camera de dormit si bucatarie separata, baie si terasa, cu o suprafata de 47 mp. Dotari: bucatarie complet utilata, pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cabina de dus, balcon, aer conditionat, TV si cablu.
Studio - ofera cazare pentru 2 pana la 4 persoane, include un spatiu deschis alcatuit din living si bucatarie, dormitor si baie separata, balcon si are o suprafata de 54 mp. Dotari:bucatarie complet utilata, pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cabina de dus, balcon, aer conditionat, TV si cablu.
Apartament 2 camere - ofera cazare pentru 2 pana la 4 persoane, este format dintr-un dormitor matrimonial, bucatarie si baie separate, terasa spatioasa si are o suprafata de 74 mp. Dotari:bucatarie complet utilata, pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cada, balcon, aer conditionat, TV si cablu.
Apartament 3 camere - ofera cazare pentru 2 pana la 6 persoane, este format dintr-un hol, living spatios, doua dormitoare matrimoniale, bucatarie, doua bai, terasa generoasa ce are acces atat din living cat si din dormitor si are o suprafata de 90 mp. Dotari: bucatarie complet utilata, paturi matrimoniale, canapea extensibila, baie cu cada, baie cu cabina de dus, balcon, aer conditionat, TV si cablu.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !