Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRACIUN DE BASM STIL LIPOVENESC


Descriere

CRACIUN DE BASM STIL LIPOVENESC

Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

Delta Dunarii - 2020

PROGRAM REVELION:

Ziua 1 - 22.12

In cursul dupa-amiezii sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu un patou de tartine cu icre de stiuca si ne ajuta sa combatem frigul de afara cu afinata si palinca. Ne cazam, apoi servim cina.

Ziua 2 – 23.12

Mic dejun urmat, in jurul orei 12.00 de ritualul taierii si pregatirii porcului pentru masa de sarbatori. Pranzul debuteaza cu soric proaspat, urmat de traditionala pomana a porcului, Evenimentul este asezonat din plin cu tuica fiarta si vin fiert, oferite din partea casei. Pret de cateva ore profitam de buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de petrecere, pana la cina.

Ziua 3 – 24.12

Dupa masa de dimineata avem program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: cetatile grecesti sau medievle din zona, Martirionul de la Niculitel, vizitarea obiectivelor turistice din Tulcea, lacase de cult memorabile etc.

La pranz savuram preparate traditionale din peste si nu numai, unele dinte ele realizate in bucatariile gospodarilor din zona Deltei Dunarii

In aceasta seara speciala toata lumea il asteapta cu emotie pe Mos Craciun. Cei mici, dar si cei mari, il vor incanta pe oaspetele de onoare al serii cu poezii si cantece de Craciun, iar cadourile sale generoase, plus darurile surpriza vor rasplati toti invitatii. Continuam atmosfera specifica Sarbatorilor de iarna autentice cu un program de colinde si dansuri lipovenesti.

La aperitiv vom servi tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, batog de crap, crema de branza si pate de ficat de casa.

Atmosfera este intretinuta de muzica la alegerea dumneavoatra. Dintre recomandarile nostre nu lipsesc dansurile lipovenesti. Meniul continua cu gustari din salata de singer, stiuca umpluta, salau afumat, chiftelute din peste, dobos cu afumaturi si castraveti murati, rulada de pui in ierburi aromate,, rulada de porc cu legume si aspic de curcan.

In toiul sarbelor si al horelor, continua pectacolul culinar : crap protap la tava cu garnituri asortate (surpriza bucatarului).

La miezul noptii desfacem sampania. Dupa ce revenim la caldura si reincepe petrecerea, e momentul felului principal: curcan umplut cu gutui, portocale si mere, alaturi de porc la tava servit cu cu cartof umplut in bacon crocant.

Pentru gurmanzi si pofticiosi meniul este desavarsit de tarte si deserturi speifie zonei Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.

Ziua 4: 25.12

Tinand cont ca, in general, poate cu exeptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat dupa catre dimineata, Craciunul debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita de porc cu tarhon), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate. La care se adauga, bineinteles, specialitatile din peste. La deset avem pufosii cozonaci ori placintele cu branza dulce si stafide.

Cina de Craciun este o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste.

Ziua 5: 26.12

Dupa micul dejun, avem sana unica sa descoperim peisajele de poveste din Delta Dunarii pe timp de iarna, de-a lungul unei romantice plimbari cu barca, pe canalele si lacurile din zona. Barcile sunt acoperite si au prelate transparente. Ne intoarcem la hotel si ne incalzim cu tuica fiarta, vin fiert si ceai foarte bun, la samovar, preparat special pentru acest eveniment.

Dupa cina, petrecerea continua in jurul focului de tabara, facut pe malul apei.

Ziua 6 – 27.12

Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Craciun de poveste. Marturie vor sta miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Servicii incluse:

- Cazare 6 zile/ 5 nopti;
- Pensiune completa + toate mesele festive;
- Pachetul de băuturi: free bar la cina festiva de Craciun si urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna, apa plata, apa minerala;
- Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu tartine cu icre și palinca la intrare);
- Foc de tabără presărat cu povești;

- Plimbare cu barca pe canalele si lacurile din jur.
- Acces la locul de joacă pentru copii.
- Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în zapada, șah, table, darts, carti de joc, rummy, tenis de masa in aer liber, volei etc.

Conditii de plata:

- avans 50% la inscriere; - diferenta cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel

Masuri de siguranta anti Covid 19:

• La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
• Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.

• Efectuarea formalitatilor de check-in on-line.
• Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
• Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite.
• Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
• Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune.
• Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.

• Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !