Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HALLOWEEN IN DELTA DUNARII


Descriere

HALLOWEEN IN DELTA DUNARII

Gulliver DELTA Resort 4* MURIGHIOL

PROGRAM HALLOWEEN:

Ziua 1 29.10

In cursul dupa-amiezii sosim la complexul turistic si luam masa de pranz. Gazdele noastre ne intampina cu tartine cu icre, asortate cu un paharel de vodka.Ne cazam, apoi avem program de voie pana la cina.

Ziua 2 – 30.10

Dupa mic dejun, descoperim peisajele de poveste din Delta Dunarii, de-a lungul unei romantice plimbari cu barca si descoperim o alta fata a Deltei, invaluita in superbele culori ale toamnei. Intre pranz si cina avem timp de odihna pentru a ne incarca bateriile, deoarece urmeaza o mica petrecere in jurul focului de tabara. acompaniati de vin fiert, tuica fiarta si placinta cu dovleac.

Ziua 3 – 31.10

Dupa masa de dimineata avem program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: cetatile grecesti sau medievle din zona, Martirionul de la Niculitel, vizitarea obiectivelor turistice din Tulcea, lacase de cult memorabile etc.

La pranz savuram preparate traditionale din peste si nu numai, unele dinte ele realizate in bucatariile gospodarilor din zona Deltei Dunarii

In jurul orei 20 ne pregatim cu totii de cina speciala de Halloween, o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste! Ne adunam in restaurant costumati ca atare si, intr-un decor specific, servim o multime de mancaruri surpriza, din bucataria traditionala dar si internationala, toate adaptate la eveniment.

Muzica va destinde atmosfera sau va mari suspansul, dupa caz, dar dansurile si voia buna vor insoti permanent evenimentul.

Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.

Ziua 4: 01.11

Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Halloween de poveste. Marturie stau miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Servicii incluse:

- Cazare 4 zile/ 3 nopti;
- Pensiune completa + toate mesele festive;
- Pachetul de băuturi: free bar la cina festiva de Halloween si urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna foarte bun, apa plata, apa minerala, bere, sucuri.
- Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita și palinca la intrare);
- Foc de tabără presărat cu povești;

- Plimbare cu barca
- Acces la locul de joacă pentru copii
- Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal, șah, table, darts, carti de joc, rummy, volei, tenis de masa etc.

Conditii de plata:
- avans 50% la inscriere; diferenta cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel.

Masuri de siguranta anti Covid 19:

• La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
• Reducerea la minimum a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune etc.

• Efectuarea formalitatilor de check-in on-line.
• Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
• Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
• Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
• Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune.
• Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.

• Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !