Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Puflene Resort


Descriere


Localizare:


Complex Puflene Resort 4* este situat pe malul lacului Murghiol din Delta Dunarii. Este un nou concept turistic ce ofera un confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta calitate si profesionalism.


Dotari si facilitati:


Complex Puflene Resort 4* ofera restaurant, bar, terasa, pizzerie, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber, piscina pentru copii, sauna, jacuzzi, sala de fitness, salina, masaj, biliard, tenis de masa, teren de fotbal, teren de tenis, internet, salon de infrumusetare, 5 sali de conferinta, spalatorie, calcatorie, excursii in Delta Dunarii, inchiriere hidrobiciclete, room service, transportul bagajelor. Accesul se poate face cu autoturismul propriu. Nu se accepta animalele de companie.


Camere:


Complex Puflene Resort 4* detine 16 vile recomandate pentru familiile cu copii, cladirea principala - doua corpuri (A si B) cu vedere la lac si parcare, precum si spatii de cazare pentru persoane cu dezabilitati.Are o capacitate de 102 spatii de cazare (96 camere duble si 6 apartamente).




- 96 camere duble cu pat matrimonial sau doua paturi dotate cu Tv, telefon, minibar, aer conditionat, seif, baie cu dus si uscator de par, internet wireless, balcon. Grad de ocupare: max. 2 adulti si 1 copil pana in 14 ani.




- 8 apartamente formare din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.


Grad de ocupare: max. 4 adulti.




- 16 vile compuse din doua camere: living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial/doua paturi, baie cu curte exterioara. Grad de ocupare: max. 4 adulti.


Restaurant propriu: mic dejun bufet suedez, iar mesele principale in sistem fisa cont. In fiecare week-end, muzica si voia buna este asigurata de o formatie dobrogeana.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !