Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Golden Sands, la o distanță de 450 m de plaja Golden Sands, această proprietate de 4 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Kristal includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele de la Kristal au în dotare aer condiționat și Tv. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Kristal oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Kristal amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Kristal organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

În grădina de la Kristal există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici Kristal oferă cărucioare.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 18 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Kristal sunt: Aquapolis Nisipurile de Aur - 400 m, Stradă cu cluburi de noapte - 700 m, Nisipurile de aur - centru - 700 m.


Restaurante:
Restaurant nr. 1 - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant Snacks Terrace - Meniu: bufet
Chef's Restaurant - A la Carte - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Lift
Umbrele de soare
Schimb valutar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
3 restaurante
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Fitness
Animatori
Divertisment de seară
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Magazine
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Teren de tenis - cu plata
Cărucioare
Sală de fitness
Prosoape pentru piscină
Bar la piscină
Manichiură & pedichiură - cu plata
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Călcătorie
Bufet pentru copii
Tratamente corporale - cu plata
Jocuri și puzzle-uri
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Seri cu cină tematică
Snack bar

Locatie