Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Parkhotel Golden Beach este o proprietate de 4 stele care se află în Golden Sands și oferă o piscină interioară, saună și servicii de masaj pentru relaxare. Facilitățile de la Parkhotel Golden Beach includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 247 camere. Camerele luminoase de la Parkhotel Golden Beach sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Parkhotel Golden Beach oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, unul la piscină și unul în lobby, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Parkhotel Golden Beach amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. Nu lipsesc nici opțiunile de minigolf sau camera de jocuri electronice. În anumite seri există cine tematice.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

În grădina de la Parkhotel Golden Beach există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică. Pentru cei mai mici Parkhotel Golden Beach oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Parkhotel Golden Beach are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 19 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Parkhotel Golden Beach sunt: Stațiunea Nisipurile de aur (centru) - 700 m, Portul de iahturi Nisipurile de Aur - 800 m, Aquapolis Nisipurile de Aur - 1,7 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: bufet

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Jacuzzi
Darts
Schimb valutar
Șezlonguri
Parcare la proprietate - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Minibar - cu plata
Plajă publică
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Fitness
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Babysitting
Club pentru copii
Magazine
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Saună - cu plata
2 baruri
Sală de fitness
Volei
Wi-Fi camere - cu plata
Sală de conferințe
Bar la piscină
Minigolf
Wi-Fi zone publice - cu plata
Spălătorie
Călcătorie
Grătar
Piscină încălzită
Baie turcească
Baie cu aburi
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Seri cu cină tematică
Lobby bar
Plajă - la 200 m

Locatie