Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PHOENICIA BLUE VIEW (Belvedere/Panoramic)


Descriere

Amfiteatru Panoramic Belvedere - Phoenicia Blue View Resort Olimp se desfasoara pe o suprafata de 47000 mp si are un total de 1500 locuri de cazare. Oaspetii complexului beneficiaza de plaja privata din fata complexului, strajuita de doua diguri care formeaza un golf cu apa linistita, 4 piscine (2 pentru adulti si 2 pentru copii), 2 restaurante, 2 baruri, spatiu verde si gradini amenajate, si o cafenea.
Pentru copii este amenajata o piscina cu tobogan si mai multe spatii si locuri de joaca. Ca si activitati, cei mici sunt invitati la spectacole, ateliere de creatie si alte activitati distractive.
Hotel Belvedere are 219 de camere si apartamente, cu un total 455 de locuri de cazare. Hotel Panoramic pune la dispozitia oaspetilor sai 214 camere, insumand un total de 439 de locuri de cazare.
Hotel Amfiteatru are un numar de 336 camere si apartamente. Camerele au vedere spre mare sau spre piscina.
Dotari camere:

Toate camerele au instalatie individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, seif, telefon, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu dus, balcon amenajat cu mobilier. La cerere se poate oferi: pat bebe, housekeeping zilnic, masa de calcat si fier de calcat.

Servicii

Servicii incluse: sezlonguri si umbrele la plaja si picina (in limita locurilor disponibile), prosoapele pentru plaja/piscina - pe baza de tichet primit la cazare, Mini Aquapark pentru copii; Jocuri si concursuri adulti si copii (piscine, teras); parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), internet wi-fi, business corner, presa (in receptie), loc de joaca pentru copii (exterior), animatie, muzica live, program artistic

Servicii optionale: Pool Bar a la carte ( 08.00-20.00), Lobby Bar a la carte (10.00-23.00), Cofetarie (15.00-23.00), Mandaloun Snack Bar (17:00-23:00), Restaurant Mandaloun A la carte (18:00-23:00), produsele din minibar, apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti.

Servicii de masa:
- Mic dejun - bufet suedez in intervalul 07.30-10.00 include bauturi ( apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda).
- Demipensiune - bufet suedez - mic dejun si pranz (in intervalul -13.00-15.00) - bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere, vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor. Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
- All inclusive light - bufet suedez - mic dejun + pranz+cina (in intervalul 19.00-21.00) - bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor. Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plaecarii se servesc mic dejun si pranz.
Nu sunt incluse bauturile la beach-bar si pool-bar si intre mese.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !