Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alpin Resort


Descriere

Hotelul are o pozitie privilegiata, chiar in centrul statiunii Poiana Brasov. Înconjurat de un peisaj natural, Hotelul Alpin din staiunea de schi Poiana Braov ofer priveliti montane magnifice i camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu.

Dotari si Facilitati:

Hotelul Alpin dispune de camere duble, camere executive si apartamente, terasa, sali de conferinta, piscina de dimensiuni semi-olimpice, sauna, masaj, solar, farmacie, parcare si o aripa rezidentiala de apartamente de lux 5*, deschisa in iarna anului 2010.

Camerele sunt dotate cu mobilier incadrat perfect in peisajul montan, TV color cu cablu, telefon international, mini-bar.

Masa se serveste in restaurantele proprii. Loc de joaca special amenajat pentru copii in interiorul si gradina hotelului cu personal care asista permanent copii, organizandu-le jocuri , concursuri, diferite activitati. Gradina interioara special amenajata pentru plaja cu open bar, Dj, lounge si barbeque.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !