Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aurelius Imparatul Romanilor..


Descriere

Hotelul Aurelius Imparatul Romanilor, de 4 stele, ofera unitati de cazare elegante intr-o locatie pitoreasca pe malul lacului Miorita in statiunea montana Poiana Brasov. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit.
Camerele sunt bine amenajate, foarte spatioase si luminoase. Acestea sunt decorate cu mobilier clasic de lux, ales cu atentie la detalii.
Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la o serie de facilitati, inclusiv la piscina interioara, sauna, la cada cu hidromasaj si la zona de fitness. In timpul sezonului de iarna, proprietatea pune la dispozitie un depozit pentru echipamentele de schi. Pentru relaxare, se ofera masaje disponibile la un cost suplimentar.
Restaurantul este situat direct la malul lacului, servind mancaruri internationale sau locale pentru pana la 170 de oaspeti. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru conferinte, spectacole sau orice alt tip de evenimente.
Centrul istoric al orasului Brasov se afla la 6 km de Hotelul Aurelius Imparatul Romanilor. Cel mai apropiat aeroport se afla in Otopeni, la 146 km, iar proprietatea asigura un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Parcarea privata este gratuita.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !