Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rina Vista


Descriere


Hotel RINA Vista te provoaca sa traiesti pasiunea pentru Poiana Brasov. Pârtiile si traseele montane sunt aproape, iar noi te rasfatam cu o varietate larga de servicii si confort desavârsit.


Camerele decorate modern sunt dotate ca sa nu le lipseasca nimic. Iar pe balcon, poti admira o priveliste extraordinara a Masivului Postvarul. Pentru pasionatii sporturilor de iarna, Hotel RINA Vista Poiana Brasov pune la dispozitie un instructor de schi, echipament si transfer la pârtii. Hotelul e aproape de centrul de echitatie, iar daca vrei o experienta de neuitat, încearca sa zbori cu planorul sau parapanta. Dupa o zi în aerul curat de munte, te rasfatam cu sauna si masaj. Iar maestrul nostru bucatar îti sta mereu la dispozitie cu preparate variate, atât din bucataria internationala, cât si din cea cu specific autohton. Hotel RINA Vista a creat si un spatiu special pentru copii, unde cei mici se pot juca în siguranta.


Dispunem de trei sali de conferinta elegante, complet dotate pentru întâlniri la cel mai înalt nivel. Iar restaurantul nostru gazduieste numai evenimente reusite. În plus, ai WiFi gratuit în întreg hotelul.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !