Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în staţiunea de schi Poiana Braşov, la 1 km de telecabină, hotelul tip boutique Royal oferă acces gratuit la o saună, precum şi un bar care serveşte o gamă largă de băuturi. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată gratuită.

Hotelul oferă un depozit pentru echipament de schi şi un serviciu de închiriere de biciclete. Braşov este la 12 km de hotelul Royal, iar Cetatea Râşnov se află la 10 km.

Dotari si Facilitati:

Camerele hotelului Royal sunt situate într-una dintre cele 2 clădiri. Au TV prin cablu, frigider, dulap şi baie privată cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite. Cele mai multe camere se bucură de un balcon cu vedere la munte. Anumite unităţi de cazare includ o canapea.

Facilităţile hotelului tip boutique Royal includ un loc de joacă pentru copii şi o terasă. La un cost suplimentar sunt disponibile facilităţi de biliard şi darts. Recepţia este deschisă nonstop. Oaspeţii pot lua micul dejun la hotel.



Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie