Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Teleferic Grand


Descriere

Situat în stațiunea Poiana Brașov, la doar 50 de metri de teleschi, în partea de jos a pârtiei de schi Subteleferic, Teleferic Grand Hotel oferă cazare cu vedere panoramică la munte și WiFi gratuit. Acest hotel îmbină elemente rustice şi căldura lemnului cu facilități de înaltă tehnologie. Hotelul se află la 12 km de orașul Brașov. Cetatea Râșnov este situată la 12 km, iar Castelul Bran se află la 25 km. Oaspeții au la dispoziție o parcare gratuită cu 150 de locuri.


Dotari si Facilitati:

Toate camerele sunt decorate cu gust şi au mobilier şi decorațiuni din lemn masiv. De asemenea, acestea includ TV cu ecran plat, minibar, seif şi zonă de relaxare. Cele mai multe unități de cazare au balcon.

Oaspeții de la Teleferic Grand Hotel beneficiază de acces gratuit la centrul spa, care include o piscină interioară, cadă cu hidromasaj în aer liber, o zonă de fitness şi 3 tipuri de saune: umedă, uscată şi cu infraroșu. La un cost suplimentar sunt oferite diverse masaje şi tratamente. Barul de la centrul spa oferă o gamă largă de băuturi din fructe, preparate în fața oaspeților.

Hotelul are școală de schi şi centru de închiriere de echipamente de schi şi snowboard, cu uscător de clăpari. Oaspeții pot utiliza gratuit depozitul pentru echipament de schi. Pentru copii, hotelul oferă o sală de jocuri, un club și un loc de joacă în aer liber.

Teleferic Grand Hotel găzduiește 2 restaurante: - restaurantul 4 Seasons, care oferă mâncăruri românești și internaționale, și restaurantul Gourmet, care servește preparate rafinate. Ambele restaurante au terasă cu vedere la munții înconjurători. După orele petrecute pe pârtiile de schi, oaspeţii se pot relaxa la barul après-schi de la proprietate.


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !