Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Maggie's Ranch este destinatia perfecta pentru weekend-uri sau vacante relaxante, dar si pentru orice eveniment de business. Deschis in toate anotimpurile, Maggie's Ranch ofera camere confortabile si decorate autentic si un restaurant tip Steak House cu preparate delicioase. In timpul dumneavoastra liber va garantam distractie si relaxare. Puteti alege activitati precum drumetii in natura, fie in imprejurimile Ranch-ului, fie drumetii superbe la munte. Cabanele Malaiesti si Diham sunt numai doua exemple pentru drumetii de la care va veti intoarce cu povesti noi si mandri ca le-ati facut. Puteti merge cu bicicleta, juca tenis, baschet sau ping pong sau va puteti relaxa in sauna si in jaccuzzi exterior. In sezonul de vara va sta la dispozitie o piscina in aer liber. Copii intre 3 - 6 ani pot participa la plimbari cu ponei.


Locatia are un restaurant cu o capacitate maxima: interior - 70 locuri, terasa interioara - 40 locuri, terasa exterioara - 50 locuri. Bucataria este de tip Steak house, semineu rustic, bar si o atmosfera intima cu decor western.


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie