Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Imparatul Romanilor


Descriere

Datand din secolul al XVI-lea, Imparatul Romanilor impresioneaza prin arhitectura sa sofisticata si interioarele sale elegante. Este situat in centrul istoric al Sibiului si are o piscina interioara gratuita, sauna si sala de gimnastica. In hol este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Camerele sunt decorate elegant si au TV prin cablu. De asemenea, includ minibar si baie privata. Proprietatea a gazduit multe personalitati bine-cunoscute de-a lungul secolelor, inclusiv pe imparatului Iosif al II-lea.
Oaspetii Hotelului Imparatul Romanilor pot incerca preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca la restaurantul spatios al hotelului, care are un acoperis culisant. Este disponibil si room service.
Hotelul Imparatul Romanilor este situat la 170 de metri de Muzeul National Brukenthal si la 500 de metri de Muzeul de Istorie Naturala. Hotelul este inconjurat de numeroase magazine, restaurante si cafenele.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !