Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Korona este situat la poalele Cetatii Medievale din Sighisoara, la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial si istoric, unde se afla turnul cu ceas, pasajul acoperit si Biserica de pe deal. Proprietatea are si un restaurant. Ofera unitati de cazare spatioase cu acces gratuit la internet Wi-Fi.
Toate camerele hotelului au design modern si elegant si ofera aer conditionat si incalzire, un TV cu ecran plat, minibar si aparat espresso. Toate camerele includ o baie privata cu uscator de par, halate de baie si papuci, precum si articole de toaleta gratuite.

Restaurantul proprietatii are vedere la gradina si o terasa interioara cu piscina. Restaurantul hotelului serveste o varietate de mancaruri traditionale si internationale.

Oferind o receptie deschisa non-stop, Hotelul Korona are un hol mare si o gradina bine intretinuta, unde oaspetii se pot relaxa.

Oaspetii pot vizita castelul Bethlen din Cris, situat la 17 km. Gara Sighisoara este la 1 km, iar Aeroportul International Targu Mures se afla la 48 km de Hotelul Korona.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !