Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALACE 4* SINAIA


Descriere

Hotelul Palace construit in anul 1911, in numai opt luni (intre 26 noiembrie si 15 iulie), dupa planurile arhitectului Petre Antonescu, a fost recent renovat si readus la imaginea din zilele sale glorioase.

Hotelul Palace este situat in parcul central al statiunii, Parcul Ghica, la 200 metri de centrul statiunii Sinaia. Hotelul Palace este cu siguranta un palat nu numai prin creatie arhitecturala, ci si prin nivelul de confort si de calitate al serviciilor oferite. Hotelul Palace ofera oaspetilor sai din intreaga lume, atmosfera unui trecut indepartat, plin de liniste si ospitalitate.

Centrul Lavender Spa din cadrul hotelului, ofera piscina interioara, jacuzzi, o sala de fitness, sauna umeda si uscata, bai cu sare , masaj si o zona de relaxare.

Salonul clasic al Restaurantului Palace, cu o capacitate de 230 locuri, ofera servicii complete, de la micul dejun bufet suedez si pana la cocktail - uri, receptii, intalniri de afaceri si mese festive.

Hotelul ofera camere duble matrimoniale si twin, garsoniere si apartamente. Acestea sunt prevazute cu: televizor cu ecran plat, televiziune prin cablu, minibar, acces la internet, uscator de par, baie cu cada.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !