Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea balneoclimaterica Sovata la 100 m de Lacul Ursu.
Hotelul pune la dispozitia turistilor 284 locuri de cazare in camere duble, restaurant, baza de tratament,o piscina interioara si un centru spa bine dotat.
Complexul Alunis asigura cele mai bune conditii de Welness & SPA prin: piscina cu apa dulce, 2 bazine cu apa sarata, sauna finlandeza - infra sauna, solar, jacuzzi, sala de firnes
Centrul spa al Hotelului Alunis ofera o cad cu hidromasaj, tratamente de masaj, un solar si o sala de fitness modern echipata. In timpul iernii, asiguram monitor de schi pentru partia din statiune. Pentru copii, Hotelul Alunia ofera un loc de joaca.
Pe langa serviciile turistice puteti beneficia si de tratamente cu aerosoli salini in incinta salii de tratament salin din complexul Alunis. Datorita realizarii practice si a dotarilor Incintei Haloterapeutice, mediul creat in interiorul acesteia corespunde tuturor exigentelor de calitate europene in ceea ce priveste confortul termic al persoanelor care vor efectua procedurile de haloterapie.
Tarifele pentru pachetele de tratament sunt valabile cu bilet de trimitere de la medicul de familie.
Intrarea la cazare pentru pachetele cu tratament se face duminica
Tarifele includ consultatia medicala, cazare in camera dubla sau single si pensiune completa meniu fix (la cerere se elibereaza contravaloarea meniului fix in bonurile valorice (valoarea lor fiind 80 lei/ zi/ persoana), masa servindu-se a la carte la restaurant, unde tarifele contin TVA). Procedurile din pachetele speciale sunt minore (pachetele includ 3 proceduri/ zi efectuate de luni pana vineri).
Persoanele care nu detin bilet de trimitere de la medicul de familie achita o diferenta suplimentara si taxa de consultatie in valoare de 50 lei iar pentru masa se vor elibera bonuri valorice in valoare de 80 lei / zi.
Pachetele de tratament includ si accesul la piscina cu apa dulce,sarata,saune si fitness.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !