Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Terra Blue


Descriere

Pensiunea are 12 camere duble cu terasa proprie si 3 apartamente. Amenajata in stil minimalist si cu atentie deplina la detaliile care conteaza, fiecare camera este ideala pentru un weekend trait in inima Deltei Dunarii. Pensiunea ofera experiente culinare complete, diverse, mereu adaptate nevoilor si dorintelor clientilor: de la delicatese bazate pe peste proaspat, pana la mancaruri vegetariene sau inspirate din bucataria internationala. Zilele de vara sunt mai racoroase si mai distractive. Special pentru turisti s-a amenajat o piscina exterioara: ideala pentru inotat, lenevit la soare sau pentru sesiunile de joaca alaturi de copii. Excursiile sunt organizate in cel mai mic detaliu, pentru ca tusistii sa se poata bucura de calatorie. Berca din dreptul pontonului Terrablue este deja pregatita.
Camere: Unitatea de cazare TerraBlue ofera oapetilor sai atat camere duble cu terasa/balcon cat si apartamente. Toate camerele dispun de seif, uscator de par, produse ingrijire persoanala, prosop de plaja, minibar, TV si halat de baie.
Facilitati:
- piscina exterioara pentru adulti si copii: o sesiune de inotat sau de joaca, in piscina, alaturi de cei mici transforma zilele toride de vara intr-unele mai racoroase si mai distractive. Bucurati-va cu mic cu mare, de o experienta pe cinste!
- restaurant cu meniu variat: de la delicatese pe baza de peste proaspat, pana la mancaruri vegetariene sau inspirate din cele mai indragite bucatarii internationale, la restaurantul Terrablue aveti parte de experiente culinare complete diversificate, intotdeauna adaptate dorintelor oaspetilor
- bar: racoriti-va cu o bautura fresh in zilele fierbinti ale verii sau sa incepeti dimineata cu o cafea aromata. Barul din interiorul pensiunii cuprinde o gama genersoasa de bauturi, pentru gusturi variate
- excursii cu barca: barca din dreptul pontonului pensiunii va va duce intr-o calatorie memorabila.
- microbuz care asigura transportul de la si catre plaja din Sulina
- servicii de curatatorie/calcatorie la cerere
Cum se ajunge la pensiune: Odata ce ajungeti in portul din Tulcea, aveti 3 modalitati de transport naval din care puteti alege:
- transport rapid prin Travel Delta Star: pentru a ajunge din Tulcea in Sulina, inbarcati-va langa parcarea hotelului Delta sau la Tulcea Portaval, str Intrarea Mahmudiei. La finalul vacantei in Sulina, va putei imbarca direct de pe pontonul din fata pensiuni
i- transport prin Narom Delta

- transport privat organizat de Terrablue (pentru grupuri de minimum 10 persoane)

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !