Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palm Residence AH


Descriere

Plaja: cu nisip, la 300 de metri
Locație: Hotelul Palm Residence este situat la 10 minute de parcul acvatic Action din Sunny Beach (pe jos), la 50 de metri de cazinoul Kuban și la 2 minute de plaja Cacao (cu mașina).
Cazare: Hotelul Palm Residence, cu patru etaje, dispune de un lift și oferă cazare în garsoniere.

GARSONIERĂ 2+1: Aproximativ 20 m2. Studiourile sunt mobilate confortabil și dispun de un pat dublu sau două paturi de o persoană, un pat suplimentar (pat de tabără), o chicinetă bine utilată cu aragaz, aspirator, ceainic electric, frigider, prăjitor de pâine, ustensile și farfurii, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, acces la internet Wi-Fi, mașină de spălat, aer condiționat și o baie cu duș, toaletă și uscător de păr, balcon cu mobilier. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
GARSONIERĂ 3+1: Aproximativ 35 m2. Studiourile sunt mobilate confortabil și dispun de patru paturi de o persoană sau un pat dublu, un pat de o persoană obișnuit și un pat suplimentar (pat de tabără), o chicinetă bine utilată cu aragaz, aspirator, ceainic electric, frigider, prăjitor de pâine, ustensile și farfurii, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, acces la internet Wi-Fi, mașină de spălat, aer condiționat și o baie cu duș, toaletă și uscător de păr, balcon cu mobilier. Capacitatea maximă este de 4 adulți.

Pătuțul de copii este disponibil la cerere prealabilă, la un cost suplimentar de 3 euro pe zi.
Hotelul nu dispune de camere si zone publice adaptate pentru persoane cu dizabilitati.
Animalele de companie nu sunt permise.
Despre hotel: La dispoziția oaspeților există servicii de masaj la cerere prealabilă, servicii de închiriere de mașini și biciclete, o terasă cu baie de soare situată la ultimul etaj al hotelului, este disponibil și un magazin alimentar. În plus, există un restaurant la 10 metri. În apropierea hotelului sunt disponibile și alte activități, cum ar fi ciclism, pescuit etc. Pentru cei mai tineri oaspeți ai hotelului există și un loc de joacă pentru copii.

Doar cazare (fara masa)

Sport și divertisment – ​​gratuit:
Umbrele și șezlonguri la terasa la soare
Acces la internet Wi-Fi în întregul hotel

Pentru copii – gratuit:
Loc de joaca pentru copii

Parcare: gratuită, exterioară, nepăzită

Servicii contra plată suplimentară:
Seif
Servicii de masaj
Coafeză
Masini si biciclete de inchiriat
Transferuri

Localizare: Palm Market, 8240 Slanchev Bryag, Sunny Beach, Bulgaria

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !