Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bradul


Descriere


Hotel Bradul este situat intr-o zona linistita, langa parcul statiunii si foarte aproape de partia de schi.
Hotelul dispune de lift, restaurant, seif la receptie, sala de conferinte, piscina si sauna.
Capacitatea de cazare este de 312 locuri repartizate astfel:
- 6 apartamente (dormitor si living);
- 30camerecu pat matrimonial;
- 120 camere cu 2 paturi.

Toate camerele sunt renovate, au mobilier nou, televizor, telefon, cablu, baie proprie.
Camerele situate la etajele 1 si 6 sunt fara balcon.

Restaurantul situat la mezanin, dispune de 380-400 de locuri, orchestra proprie si o bucatarie ce pregateste mancaruri 'calamama acasa'.

Dotarile din restaurant creeaza conditii moderne, care satisfac cei mai exigenti clienti, acestia revenind cu placere in complexul nostru.

Sala de conferinte are o capa citate de 120 de locuri si este dotata cu flipchart, video-proiector, ecran de proiectie.

Hotelul Bradul este o locatie ideala pentru organizarea unor: intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive.

Hotelul Calimani intregeste ansamblul hotelier, avand culoar de legatura cu hotelul Bradul si cu baza de tratament si agrement.

Hotelul si-a schimbat infatisarea, avand o receptie zugravita in culori calde, primitoare, pavata cu marmura de un colorit care linisteste sufletul venit la odihna sau tratament.
Capacitatea de cazare este de 290 locuri dispuse in 4 apartamente (living si dormitor), 20 de camere cu pat matrimonial si 69 de camere cu 2 paturi.

Hotelul dispune de lift, seif la receptie, restaurant, sala de conferinte, bar de zi, terasa, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj).
Camerele sunt renovate, dotate cu mobilier nou, telefon, televizor, cablu, baie proprie.Camerele confort 2 stele sunt situate la etajele 1 si 6, nu au balcon, camerele situate la celelalte etaie sunt dotate cu frigider si minibar, fiind omologate la 3 stele.
Restaurantul situat la parterul hotelului, are o capacitate de 400 de locuri si este dotat cu aparate pentru purificarea aerului si instalatie pentru aer condrtionat.

Coloritul vesel al saloanelor, mobilierul modern, atmosfera creata de muzica din restaurant, atrag turistii, chiar si pe cei veniti la recuperare.

Hotelul Calimani dispune de o sala de confeiinte cu o capacitate de 100 de locuii cu dotarile aferente.
Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix
Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.
Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.

La receptia hotelului turistul trebuie sa prezinte urmatoarele acte:
- trimitere de la medicul de familie sau de specialitate;
- talon pensie sau adeverinta de plata la zi pentru asigurari sociale; programul se adreseaza tuturor categoriilor sociale (elevi, studenti, pensionari, salariati).

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !