Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea oferă oaspeților facilități care sporesc confortul și relaxarea pe parcursul șederii. La exterior, aveți la dispoziție o curte foarte generoasă, cu un foișor alături un ciubăr și o saună. Parcarea este și ea asigurată. La interior, există o zonă comună pentru luat masa și petrecut timp în compania celor dragi. Și cum le șade bine oamenilor gospodari, gazdele au și o fermă de animale, prin intermediul căreia pot veni în întâmpinarea voastră cu produse locale proaspete, de cea mai bună calitate.

Clasificată la 3 margarete, Pensiunea Domeniul Stanca dispune de 40 locuri de cazare, în 15 camere duble matrimoniale și un apartament, dotate cu: baie proprie, tv, Wi-Fi gratuit, încălzire.

Special:

• La solicitarea oaspeților, gazda și reprezentanții pensiunii organizează pentru grupuri mari și mici tabere, drumeții, plimbări cu atv-ul, rafting pe Bistrița, plimbări cu sania sau cu trăsura, plimbări cu mocănița, vizite la muzee, focuri de tabără, seri de karaoke, dansuri tradiționale din Bucovina și alte activități itinerante.

• De asemenea, vizitatorilor li se poate asigura masa și transportul.

• Unitatea de cazare este și pet-friendly, ceea ce înseamnă că puteți lua cu voi, în vacanță, și animalul de companie.

Locația pensiunii oferă iubitorilor de natură ocazia să exploreze munții din apropiere, respectiv munții Giumalău, Pietrosul Bistriței și Munții Rarău. Este un loc minunat unde vă invităm să petreceți vacanțe tihnite și memorabile sau chiar și un altfel de sfârșit de săptămână, indiferent de anotimp.

Vă așteptăm cu drag!

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Fumatul interzis
Cheie acces
Loc de joaca exterior pt. copii
Canale TV copii
Terasă
Grădină
Recepție
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Zonă fumători
Șezlonguri
Zonă TV la comun
Facilități persoane cu dizabilități
Zonă picnic
Prosoape plajă
Masă tenis
Bucătărie la comun

Locatie