Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PROCOPIE SI ELISABETA


Descriere



Restaurant omologat cu o capacitate de 90 locuri, decorat cu elemente clasice si dotari moderne, locul unde se pot servi preparate atent lucrate, dupa reţete traditionale romanesti, dar si din bucataria internationala;



- Sala de conferinta – poate gazdui pana la 150 persoane, este dotata cu echipamente moderne : ecran de proiectie, videoproiector, internet wirless, flipchart şi consumabile.

Este un loc prielnic pentru seminarii, intâlniri de afaceri, conferinte de presa,traininguri, etc.



- Baza de Tratament si Relaxare foloseste pentru oaspetii nostri, toate noutatile in materie de sanatate.

Procedurile şi tehnicile specifice la care se adaugă factorul natural de cura – climatul subalpin cu aeronizare negativa, se adreseaza afectiunilor din: reumatologie, recuperare fizica, medicina sportiva, dermatologie, boli metabolice şi de nutritie, neurologie etc.

Proceduri de inalta clasa : hidroterapie în ozon şi diatermia, dar şi clasicele bai de plante naturale, bai galvanice, impachetari cu namol de Techirghiol, electroterapie, masaje terapeutice şi de relaxare, sauna uscata şi umeda, toate se completeaza cu terapia prin credinta.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !