Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în centrul stațiunii Venus, la 500 m de plajă, cu o întindere de 15 000 mp, cu un design unic, în stil mediteraneean și o superbă grădină botanică, Complexul Hotelier Dana poate fi comparat cu un mic paradis.

Grădina botanică este o adevărată oază de relaxare, un peisaj verde, plin de prospețime și culoare. Aleile ce serpuiesc, împreună cu vegetatia bogata, formează o armonie de culori completată de o simfonie a sunetelor, creată de păsările care însuflețesc atmosferă. Aici veți găsi peste 200 de specii de plante, dintre care 160 sunt plante rare.

Restaurantul, situat în mijlocul grădinii, vă așteaptă cu un meniu bogat și diversificat în regim a la carte, cu mic dejun în sistem bufet suedez. O adevărată experiență unică pentru a vă desfăta cu aromele renumitei tradiții culinare românești, internaționale și pizza italiană, coaptă în cuptor cu lemne.

Complexul dispune de parcare privata contra cost, piscină exterioară pentru adulți și copii, bar piscină, loc de joacă și program de animație pentru copii, biliard, masă de ping pong.

Complexul este compus din 112 spații de cazare, situate în corpul principal și în cele 4 vile.

Camerele sunt dotate cu: televizor, telefon, aer condiționat, minibar, seif, uscător de păr, acces la internet.


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Mobilier extern
Seif
Loc de joaca exterior pt. copii
Cafenea
Jocuri
Meniu copii
Umbrele de soare
Bufet copii
Camere nefumători
Aer condiționat
Terasă
Grădină
Loc de joacă copii
Terasă acoperită
Șezlonguri
Alarmă fum
Țarc bebeluși
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Piscină
Recepție
Prosoape plajă
Piscină copii
Echipă divertisment
Sala de fitness

Locatie