Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii, la 30 m distanta de plaja, pe malul Lacului Razelm, fiind renovat in totalitate.
MASA se serveste in restaurantul propriu, mic dejun, pranz si cina in sistem self-catering, a la carte si cu tichete valorice.
Hotelul are o arhitectura unica pe rotund, dispune de 206 camere duble si single, doua lifturi, bar cu acces la terasa, parcare proprie pazita contracost (10 lei/zi), 2 sali de conferinte, restaurant cu o capacitate de 500 locuri, loc de joaca pentru copii. Hotelul dispune de paturi pentru bebelusi, costul acestora urmand a fi achitat la receptia hotelului.
CAMERELE sunt dotate cu balcoane individuale, bai modernizate, mobilier nou, frigider, TV, uscator de par, internet WI-FI, aer conditionat.
TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
- pentru 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti se acorda gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- pentru copii cu varsta peste 12 ani sau al doilea copil, indiferent de varsta, achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu asigurarea unui pat suplimentar;
- Copiii, indiferent de varsta, achita micul dejun integral.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !