Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în satul Keri, la 1 km de lacul Keri, luxoasa Artina Villa are 3 dormitoare și piscină privată cu cascade și jeturi cu hidromasaj. Oferind vedere panoramică la golful Keri și la insula Marathonisi, vila are o piscină pentru copii și o grădină bine întreținută. O alee privată oferă acces la cea mai apropiată plajă. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Orașul Zakynthos se află la 20 km de Artina Villa, iar Aeroportul Dionysios Solomos este la 19 km. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Serviciile suplimentare includ mese pregătite de un bucătar privat, excursii cu barca, cursuri de yoga/pilates și transferuri cu elicopterul sau limuzina, toate disponibile la cerere și la un cost suplimentar. WiFi este gratuit în întreaga proprietate.