Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexis Apartments


Descriere

Descriere Alexis Apartments: apartamente nou construite, spatioase, situate pe o straduta linistita din Tsilivi, aproape de centrul statiunii.


Localizare Alexis Apartents: situat la 5 minute plimbare de plaja Tsilivi, aproape de hotelul Zante Maris, la 10 minute de centrul statiunii, aproape de magazine, restaurante, baruri.


Masa: fara masa/self catering.


Dotari camere: Alexis Apartaments dispune de apartamente si maisonete spatioase, amenajate confortabil. Apartament (pentru maxim 4 persoane): situat la parter, alcatuit din dormitor cu pat matrimonial, camera de zi cu bucatarie utilata si canapea extensibila, baie privata. Maisonette (pentru maxim 6 persoane), situat la etajul intai, are doua nivele legate prin scara interioara: nivelul 1 are camera de zi cu bucatarie utilata, baie, dormitor cu pat matrimonial, terasa, nivelul 2 are doua dormitoare (un dormitor cu pat matrimonial + un dormitor cu doua paturi simple), baie. Toate unitatile de cazare sunt dotate cu aparate de aer conditionat (contra cost: 5 eur/unitate), seif (contra cost: 2 eur/seif). Camerele sunt curatate de trei ori pe saptamana, asternuturile si prosoapele se schimba de doua ori pe saptamana.


Facilitati: gradina mica, internet wifi gratuit.


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !