Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARES CITY HOTEL


Descriere

Amplasată în Kemer (Antalya), la 450 m de plaja cu pietriș, Ares City este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 73 camere. Camerele confortabile de la Ares City sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Ares City oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif.

Ares City are în apropiere o plajă cu pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la o distanță de 50 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Antalya - 50 km

Plaje în vecinătate
Plajă publică cu pietriș - 450 m

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !