Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARES DREAM HOTEL


Descriere

Situat în Kemer (Antalya), Ares Dream Hotel se află la 300 m de plaja cu nisip amenajată și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 89 camere. Camerele luminoase de la Ares Dream Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș. Unele camere au balcon, cu vedere la grădină, unde oaspeții se pot relaxa în compania celor dragi. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Ares Dream Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor.

Ares Dream Hotel are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Ares Dream Hotel se află la 35 km de Orașul Antalya și la 50 km de Aeroportul Antalya.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Antalya - 50 km

Puncte de interes
Orașul Antalya - 35 km

Plaje în vecinătate
Plajă cu nisip amenajată - 300 m

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !