Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit in stilul unei vile romane vechi și renovat in 2017, Hotelul Atrium are camere simple și o piscină. Acesta este situat pe malul mării, la 2 minute de mers pe jos de centrul orașului Bodrum. Oaspeții se pot bucura de o locație liniștită, inconjurată de palmieri, lămai și mandarini.

Camerele Hotelului Atrium sunt mobilate cu gust, cu mobilier din lemn. Acestea au aer conditionat si baie privată modernă.

Dimineata, restaurantul Hotelului Atrium serveste un mic dejun tip bufet. In plus, se pot savura băuturi răcoritoare si gustări usoare la barurile de langă piscină si de pe terasa cu vedere panoramică la Bodrum.

Hotelul Atrium se află la 300 de metri de statia de autobuz Municipalitatea Bodrum. Portul de agrement Bodrum este la 800 de metri. Multe obiective importante, inclusiv Mausoleul din Halicarnas și castelul Bodrum, se află la o plimbare de 5 minute de hotel.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie