Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 CROMA MALAGA

de la
1364  1282 
Tarif / persoana
* perioada 25.07.2024 - 01.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

H10 Croma Málaga se află în Málaga, la 19 minute de mers pe jos de Plaja San Andres, și pune la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness, o terasă și parcare privată. Acest hotel de 4 stele oferă un bar. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Localizare

Printre punctele de atracție populare situate în apropiere de acest hotel se numără Plaja La Malagueta, Muzeul Jorge Rando și Muzeul Picasso. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Malaga, situat la 9 km de H10 Croma Málaga.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber, un centru de fitness, o terasă și parcare privată. Acest hotel de 4 stele oferă un bar. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.Oaspeții pot savura zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet. La H10 Croma Málaga veți găsi un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria locală și internaţională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane.

Facilitati Camere

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, cafetieră, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat și baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. La H10 Croma Málaga, fiecare cameră oferă lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !