Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Proprietatea Elotis Suites este înconjurată de grădini luxuriante, fiind situată la numai 50 m de plaja cu nisip din Agia Marina și la câțiva pași de magazine și restaurante. Atracţiile vieţii de noapte din Platanias se găsesc la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina. Elotis pune la dispoziţie o piscină mare, cu bar. Foarte bine 8,5 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Elotis Suites se află în centrul localităţii Agia Marina. Pitorescul oraş Hania este situat la numai 8 km.

Facilitati Hotel
Elotis pune la dispoziţie o piscină mare, cu bar  şi o piscină separată pentru copii. Hotelul este înconjurat de flori viu colorate şi copaci înalţi, curtea sa fiind ideală pentru plimbări. Accesul WiFi este gratuit în zonele publice ale proprietăţii.

Facilitati Camere
Toate tipurile de unităţi de cazare oferite de Elotis includ o chicinetă bine utilată. De asemenea, toate unităţile de cazare sunt elegante, având un decor în nuanţe deschise şi mobilier din lemn.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie