Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
503 
Tarif / persoana
* perioada 05.09.2024 - 12.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasată în Rethymnon (Creta), la 200 m de plaja Rethymno, Eltina Hotel este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Camerele luminoase de la Eltina Hotel sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Eltina Hotel au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Souda, situat la o distanță de 38 km.

Cele mai apropiate atracții de Eltina Hotel sunt: Portul Venețian - 1,8 km, Muzeul de Arheologie - 1,9 km, Centrul de Artă Bizantină - 2,0 km.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Lift
Umbrele de soare
Bancomat
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Parcare pe stradă
Vedere la piscină
Manichiură & pedichiură - cu plata
Vedere la grădină
Servicii de înfrumusețare
Fierbător
Parcare la proprietate
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Chicinetă
Vedere la munte
Canapea extensibilă
Baie cu cadă

Locatie