Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la 150 m de plaja din Georgioupolis, acest complex de 5 stele este înconjurat de o grădină de palmieri și are în fundal Munţii Albi. Oferă o piscină mare de formă neregulată, cu tobogane de apă. Oaspeții au la dispoziție un restaurant tip bufet şi camere cu WiFi gratuit. Bine 7.7 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Situat la 150 m de plaja din Georgioupolis. Satul Georgioupoli este situat la 3 km, iar oraşul Rethymnon se află la 18 km. La proprietate este disponibilă parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel
Oaspeţii pot savura băuturi şi cocktailuri la barul principal sau se pot delecta cu o gustare uşoară la barul de la piscină. Restaurantul tip bufet servește specialități din Creta şi mâncăruri internaţionale.Georgioupolis Resort pune la dispoziție o varietate de facilităţi sportive, precum un teren de tenis, un teren de volei pe plajă şi o sală de fitness. În plus, echipa profesionistă a hotelului organizează programe de animaţie pe tot parcursul zilei.

Facilitati Camere
Camerele şi unitățile tip maisonette de la Georgioupolis Resort sunt spaţioase şi oferă aer condiţionat şi un balcon cu vedere la grădină, la mare sau la Munţii Albi. Fiecare include o zonă de relaxare, TV prin satelit, o cutie de valori şi un frigider.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie