Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELITTI HOTEL

de la
475  456 
Tarif / persoana
* perioada 27.06.2024 - 04.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Melitti beneficiază de o locație favorabilă, la doar câțiva metri de plaja cu nisip din Rethymnon și la 2 kilometri de inima orașului vechi și de faimosul Port Venețian. Acest hotel modern de pe plajă oferă o combinație perfectă între ospitalitatea călduroasă cretană și standarde avansate și facilități într-un cadru foarte plăcut.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Melitti beneficiază de o locație favorabilă, la doar câțiva metri de plaja cu nisip din Rethymnon și la 2 kilometri de inima orașului vechi și de faimosul Port Venețian.Hotelul este convenabil amplasat lângă brutării, magazine mici, baruri și restaurante, în timp ce stația de autobuz se află la doar 80 de metri distanță.

Facilitati Hotel

Acest hotel modern de pe plajă oferă o combinație perfectă între ospitalitatea călduroasă cretană și standarde avansate și facilități într-un cadru foarte plăcut.

Hotelul Melitti pune la dispoziție o piscină renovată, cu umbrele și șezlonguri gratuite.

Situat la distanță scurtă de toate atracțiile istorice, culturale și naturale ale insulei, la o oră de condus de Heraklion și Chania, hotelul este o bază ideală pentru a descoperi Creta.

Facilitati Camere

Cele 27 de studiouri și apartamente au un balcon sau terasă privată cu vedere la oraș, la mare sau la piscină. Fiecare unitate dispune de o chicinetă, cutie de valori și televizor.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !