Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANORAMA NEW GENERATION


Descriere

Panorama New Generation se află în Sfakiá, la 5 minute de mers pe jos de Vrissi Beach, și pune la dispoziție o terasă, un bar și parcare privată gratuită. Proprietatea se găsește la 18 minute de mers pe jos de Ilingas Beach, la 1,5 km de Plaja Ammoudi și la 2,4 km de Plaja Fylaki. Historical - Folklore Museum of Gavalochori se află la 45 km de acest hotel. La acest hotel, camerele sunt echipate cu un balcon cu o vedere la mare. Camerele de la panorama new generation oferă oaspeților și WiFi gratuit și o baie proprie cu un uscător de păr, iar unele camere de la această proprietate vă oferă o vedere la piscină. La panorama new generation, fiecare cameră oferă climatizare și televizor cu ecran plat. Acest hotel se află la 2,4 km de Plaja Agios Charalambos și la 15 km de Fortăreaţa din Frangokastello. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 76 km de panorama new generation.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !