Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe malul mării, Porto Platanias Beach - Luxury Collection are 2 piscine în aer liber, un restaurant a la carte cretan și cu acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea se află în stațiunea Platanias, la 10 km spre vest de Chania. Fabulos 8.8 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Aeroportul Internațional Chania se află la 25 km de hotel. Recepție cu program nonstop. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel
Oaspeţii se pot delecta cu preparate tradiţionale cretane şi specialităţi greceşti la restaurantul de pe malul mării. Pe tot parcursul zilei sunt disponibile băuturi şi gustări. În jurul piscinei sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Porto Platanias Beach - Luxury Collection are un centru de fitness bine echipat și o sală de jocuri, cu masă de biliard și ping-pong. Oaspeții mai tineri au la dispoziție 2 piscine mai mici și un loc de joacă pentru copii. Centrul spa are 2 săli de tratament, un hamam turcesc și un centru de fitness.

Facilitati Camere
Studiourile și apartamentele spațioase de la Porto Platanias Beach - Luxury Collection au aer condiționat și balcon sau terasă cu vedere la piscină, la munte sau la grădină. Fiecare unitate de cazare include chicinetă și o zonă de luat masa. De asemenea, toate unitățile de cazare sunt echipate cu TV prin satelit, cutie de valori și uscător de păr.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie