Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stefan Village Hotel

de la
919 
Tarif / persoana
* perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bacau
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat in Agia Marina, la 350 de metri de plaja cu nisip Agia Marina, Stefan Village Hotel oferă cazare cu 1 restaurant all inclusive și 1 restaurant à la carte, 6 piscine sezoniere in aer liber și un parc acvatic. Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție 2 baruri, WiFi gratuit și un minimarket. Recepția unității de cazare are program nonstop.

Toate unitățile de cazare sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu canale prin satelit, frigider, aparat de cafea, cuptor cu microunde, fierbător, duș și uscător de păr. De asemenea, toate camerele hotelului includ dulap și baie privată.

Restaurantul Filema - All Inclusive servește zilnic un bufet bogat de mic dejun, pranz si cină, cu bucătărie deschisă.

Hotelul are cameră de joacă pentru copii, loc de joacă pentru copii și o zonă in aer liber cu masă de biliard, tenis de masă și hochei de masă. Recepția oferă serviciu de inchirieri auto.

Personalul recepției poate oferi asistență oaspeților.

Orașul Chania se află la 9 km de unitatea de cazare, iar localitatea Elafonisi este situată la 44 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Chania, aflat la 20 km de proprietate.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !