Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Înconjurat de o grădină, Hotelul Emerald, administrat de o familie, are o piscină și un snack bar la piscină. Acesta oferă studiouri cu balcon cu vedere la piscină și la munți. Orașul vechi Malia se află la 5 minute de mers pe jos. Toate studiourile de la Emerald Hotel au o chicinetă cu frigider și ustensile de bucătărie. Baia privată este prevăzută cu duș. Α seif este furnizat la un cost suplimentar. Există, de asemenea, un lounge comun. Accesul WiFi gratuit este disponibil în întreaga proprietate. Oficiul poștal local se află chiar lângă proprietate, în timp ce magazinele și restaurantele sunt accesibile la o scurtă plimbare. La 20 de metri de proprietate se poate ajunge la o stație de autobuz. Palatul minoic din Malia se află la o distanță de 2 km. Orașul Hersonissos se află la 7 km, iar Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis este la 28 km.
Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie