Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Erofili Apartments

de la
369  358 
Tarif / persoana
* perioada 20.06.2024 - 27.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Erofili se află în centrul plin de viaţă al oraşului Hersonissos. Proprietatea este administrată de o familie şi oferă acces gratuit la internet WiFi. La doar 2 minute de mers pe jos este o plajă cu nisip.

Localizare
Parcul acvatic Star Beach se află la 20 de minute de mers pe jos. Cele mai mari centre de conferinţe din Hersonissos sunt situate la numai 5 minute de mers pe jos. La câţiva paşi de proprietate se află faleza cu taverne, baruri şi restaurante. Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis este situat la 23 km, iar la situl arheologic din Knossos se poate ajunge uşor cu autobuzul.

Facilitati Camere
Erofili Apartments oferă unităţi de cazare spaţioase dotate cu aer condiţionat. Toate includ chicinetă cu frigider. Printre alte facilităţi se numără TV şi cutie de valori. Toate unităţile de cazare au balcon cu vedere la munte, la mare sau la peisajul rural. Unele băi au facilităţi de hidromasaj. Unele au şi saună.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !