Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
449  431 
Tarif / persoana
* perioada 27.06.2024 - 04.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la 6 minute de mers pe jos de magazinul de costume de baie Starmate Art & Accessories Swimwear Store, Krits de 3 stele oferă o piscină în aer liber. De asemenea, este disponibilă o parcare la fața locului. Locație Acest hotel se află la 3,2 km de Sarakinos Seaside Strip și la mai puțin de 3,7 km de The Crete Golf Club. Hotelul din Hersonissos vă plasează la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Star Beach. De asemenea, unitatea de cazare se află la 10 minute de mers cu mașina de Acqua Plus Water Park. Stația de autobuz a hotelului Do Zeus este situată în apropiere, nu foarte departe de Krits Hotel. Camere Compuse de un balcon și o zonă de relaxare, camerele acestui hotel sunt dotate cu un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Proprietatea din Hersonissos oferă băi dotate cu toaletă separată și dușuri. Mănâncă și bea Micul dejun este oferit în fiecare dimineață la restaurant. Oaspeții pot găsi cafeneaua Coffee Island la doar 0,7 km distanță. Timp liber și afaceri Hotelul pune la dispoziție o piscină în aer liber și o piscină, la un cost suplimentar.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie